Käyttäjien kokemuksia

Yli 100 000 norjalaista on saanut kokeilla Lectinect Vatsaa. Palaute käyttäjiltä on erittäin positiivista. He ovat kokeneet saavansa

  • apua vatsavaivoihin, kuten ripuliin, ummetukseen ja ilmavaivoihin
  • lievitystä närästykseen ja happovaivoihin
  • immuunijärjestelmän vahvistumista; käyttäjät ovat tunteneet olonsa paremmaksi ja saaneet harvemmin vilustumisoireita

Yksi suomalainenkin kokeili norjalaista menestystä ennen sen markkinoille tuloa Suomeen.

Jouko Niemelä, Kuusamon Life-myymälästä, tapasi professori Ian Prymen ja Björn Andreassenin (Lectinect) Life Skandinavia- konferenssissa vuonna 2014. Tuohon aikaan Lectinect Vatsa- tuotetta ei ollut saatavana Suomesta, mutta Jouko sai näytteitä testattavakseen. Kun hän sai tietää, että Lectinect Vatsa on tulossa myyntiin Suomessa, hän totesi:

–  Tämä on loistava uutinen, vihdoinkin saamme Lectinect Vatsa- tuotteen Suomeen. Testasin tuotetta ja voin suositella sitä 100 %:sti. Myös vaimoni on kokenut sen hyödylliseksi.


150x170_camillaCamilla Øverby, Arneberg

– Vihdoinkin vähemmän ilmavaivoja

Minulla oli monta vuotta ongelma ilmavaivojen ja vatsavaivojen kanssa. Vaivat olivat lopulta niin pahoja, että olin jatkuvasti turvonnut ja se alkoi vaikuttaa yöuneeni. Olen suhteellisen hoikka, joten oli turhauttavaa näyttää siltä, kuin olisin 4-5 kuukaudella raskaana. Tämä jopa rajoitti haluani esiintyä bikineissä etelänlomalla. Huomasin, että vaiva alkoi vaikuttaa itseluottamukseeni.

Kerroin anopilleni vaivoistani ja hän kehotti kokeilemaan Lectinect Vatsaa. Halusin epätoivoisesti löytää ratkaisun ongelmaani ja päätin kokeilla tuotetta. Aloitin heti ottaa yhden tabletin joka aamu. Olin helpottunut, kun vaivat olivat poissa jo kahden päivän kuluttua. Ja onneksi myös ”raskaus-vatsa” oli hävinnyt. Tuskin saatoin uskoa sitä todeksi. Rehellisyyden nimissä minun pitää myöntää, että suhtauduin epäilevästi tuotteeseen, mutta eihän voinut olla pahitteeksi kokeilla sitä, kun perheenjäsenkin suositteli.

Olen lähtökohtaisesti epäileväinen ravintolisiä kohtaan, mutta tämä tuote on auttanut minua paljon parempaan arkeen. Sen takia haluan jakaa kokemukseni ja suositellen Lectinect Vatsaa kaikille, joilla on ongelmia vatsansa kanssa.


Hege Hovind-Ekhøy

– Se auttoi kovaan vatsaan

Minua on nuoruusvuosista saakka (nyt 42 vuotias) vaivannut kova vatsa. Näin Lectinectin mainoksen ja luin tuotteesta. Aloitin tuotteen käytön syksyllä 2015 tietoisena siitä, että sitä pitää käyttää joitakin viikkoja, ennen kuin voi huomata tuloksia. Minulle se toi kokonaan uuden arjen. Minulla on kyllä välillä päiviä, jolloin vatsa on kova, mutta sitä ei voi verrata aikaan ennen Lectinectiä. Myös se, mitä olen syönyt, vaikuttaa. Tulen jatkamaan tuotteen käyttöä, se on hintansa arvoinen.


karen-marie-brukererfaring

Karen Marie Bjørke, Lye

– Vihdoin loppu 30 vuoden vatsavaivoille

Olen käyttänyt Lectinect Vatsaa vuodesta 2008. Minulla on ollut hirveitä vaivoja ja ilmaa vatsassa ammattiopisto-ajoista lähtien. Olen myös kärsinyt kovasta vatsasta ja olen kokeillut kaikenlaisia dieettejä ja poppakonsteja päästäkseni eroon vatsavaivoistani.

Aloitettuani Lectinect Vatsan käytön vatsani toimii vihdoinkin kuten pitäisi. Huomasin nopeasti vaivojen vähenevän. Otan nyt säännöllisesti yhden tabletin joka aamu, ja on suuri ero ennen sitä ja sen jälkeen. Minulla on tapana sanoa, että jokin asia kohdallani on ennen tai jälkeen Lectinect Vatsaa. Olen iloinen siitä, että 30 vuoden ilmavaivat ovat poissa. Suosittelen Lectinect Vatsaa kaikille, jotka jaksavat kuunnella!


150x170_benteBente Torstad, Bergen

– Tämä auttoi herkkää vatsaani

Minua oli pitkään vaivannut herkkä vatsa. Vatsani reagoi helposti muutoksiin ja ulkoisiin olosuhteisiin. Vatsani tuli rauhattomaksi ja sinne muodostui paljon ilmaa. Se oli tuskallista.

Tutustuin Lectinectiin kun sieltä tultiin esittelemään tuotetta kerholleni, Tertnes Håndball Eliteen. Ja koska olin kärsinyt pitkään vatsani kanssa, ajattelin, että tämä luonnollinen tuote olisi kokeilemisen arvoinen.

Aloitin Lectinect Vatsan käytön. Jo kahden viikon kuluttua huomasin, että vatsassani oli paljon vähemmän ilmaa. Vatsani on myös rauhoittunut ja se on ihanaa. Lectinect Vatsa on yksinkertaisesti antanut minulle paljon paremman arjen.


151x160-2

Cristina L. Gran, Oslo

– Ei enää rauhatonta ja reistailevaa vatsaa

Vatsani oli todella hankala useasti viikossa. Rauhaton vatsa vaivasi minua ja minulla oli tuskallisia ilmavaivoja. Sitten eräs tuttavani kehotti minua kokeilemaan Lectinect Vatsaa. Kolmen viikon käytön jälkeen huomasin vaikutukset. Vatsavaivani hävisivät ja usein kokemani närästys lieveni.

Jos unohdan syödä Lectinect Vatsaa, huomaan samana päivänä, että vatsavaivat palaavat. Siksi yhden tabletin syöminen aamiaisen yhteydessä on minulle tärkeä rutiini.

Suosittelen Lectinect Vatsan kokeilemista kaikille, joilla on vatsavaivoja. Se toimii ainakin minun kohdallani! Ja lisäksi on hyvä, että se on sekä laktoositon että gluteeniton.


Elin

Elin Monsen, Røkland

– Jo kolmen päivän jälkeen huomasin eron

Monen vuoden ja jatkuvasti pahentuneiden vatsavaivojen jälkeen olin jo luopunut toivosta. Lopulta löysä vatsa vaivasi minua niin, etten voinut sopia mitään aamupäiviksi. Näin mainoksen Lectinect Vatsasta ja ajattelin, ettei minulla ole mitään menetettävää, jos kokeilen. Mutta täytyy myöntää, etten juuri uskonut tuotteeseen. Jo kolmen päivän jälkeen huomasin kuitenkin eron! Olen erittäin iloinen, että Lectinect Vatsa on olemassa, ja olen suositellut sitä monelle!


Unni Andersson Røe, Kristiansund

– Vatsani täytyy saada tätä

Minulla oli suuria ongelmia vatsani kanssa, usein minun oli yksinkertaisesti vain mentävä lepäämään. Sitten käytin Lectinect Vatsaa vuoden ajan ja tilanne parani. Sitten lopetin Lectinectin käytön ja noin kuuden kuukauden kuluttua ongelmat palasivat. Aloitin uudelleen sen syömisen ja oloni parani nopeasti. Nyt olen käyttänyt tuotetta kaksi vuotta ja vatsani voi oikein hyvin.

Otan yhden tabletin joka päivä, eikä minulla ole ollut mitään vilustumisoireita kuluneen vuoden aikana. En pärjäisi ilman Lectinect Vatsaa ja haluan mielelläni, että muutkin, joilla on vatsavaivoja, saavat kokeilla näitä tabletteja.


Jon Herwig Carlsen, Asker

– Vatsani tuli paljon paremmaksi

Työhöni kuului paljon matkustamista. Arki oli stressaavaa ja ruokailu oli epäsäännöllistä. Kärsin vatsani kanssa monta vuotta. Oli happovaivoja ja vatsa oli usein rauhaton. Sitten kokeilin Lectinect Vatsaa, jota olen syönyt säännöllisesti kesästä 2011 lähtien. Vatsani on ollut paljon parempi tämän jälkeen. Siksi otankin yhden tabletin Lectinect Vatsaa joka aamu, aamiaisen jälkeen.


Christina Hellevik, Brysseli

– Närästys helpotti

Kärsin syötyäni hapokasta ruokaa. Vaivat olivat pahimmat, kun minulla oli stressiä, esimerkiksi koejaksoina. Sain kokeilla Lectinect Vatsaa, ja jo parin viikon jälkeen huomasin muutoksen parempaan. Olen nyt käyttänyt tuotetta joka päivä kahden kuukauden ajan ja närästys helpottaa miltei välittömästi, kun otan tabletin. Tulen jatkamaan Lectinect Vatsan käyttämistä.


Layle_151x160

Layle Akbar, Heggedal

En oikeastaan uskonut tuotteeseen, mutta halusin kuitenkin kokeilla sitä. Jatkan Lectinect Vatsan käyttöä ja pidän sitä erittäin suositeltavana.


 

Harriet Volden Pedersen, Svelvik:

Aloitin Lectinect Vatsan käytön vuonna 2013. Nyt otan joka aamu yhden tabletin ennen aamiaista. Olen hyvin iloinen, että löysin Lectinect Vatsan.


grete151x164Grethe Hagen, Hamar

Olen kokeillut kaikenlaista, mutta nyt käytän Lectinect Vatsaa joka aamu.


May_Wenche_151x156

May Wenche Østli, Fredrikstad

Se on hintansa arvoinen, olen todella tyytyväinen!


Eli_151x191

Eli Synnøve Askersud, Hvittingfoss

Vuonna 2007 näin mainoksen Lectinect Vatsasta ja ajattelin, että se on kokeilemisen arvoinen. Kesti ehkä kaksi kuukautta ennen kuin päätin, että jatkan sen käyttöä. Onneksi en luovuttanut. Olen kertonut myös muille Lectinect Vatsasta.


Tor

Tor Lundgrenn, Espanja

– Se on tehnyt elämäni paremmaksi

Tämä tuote on tehnyt elämäni paremmaksi. Minulla oli vatsavaivoja usean vuoden ajan, miltei aina löysä vatsa, happovaivoja, nukuin huonosti jne. Vuoden 2012 alussa päätin kokeilla tuotetta. Tämän jälkeen minulla ei ole ollut vatsavaivoja. Lopputulos: Lectinect Vatsaa voi suositella, se toimii ainakin minun kohdallani 100%:sti.


Sissel Lie-Karlsen, Skollenborg

– Paras vatsatuote

Olin pitkään hyvin stressaantunut ja se vaikutti vatsaani. Minua vaivasi kova ja rauhaton vatsa sekä närästys, enkä sietänyt joitakin ruokalajeja. Käytettyäni lyhyen aikaa Lectinect Vatsaa nämä ongelmat poistuivat, ja vatsani toimii nyt kunnolla. Nämä ovat parhaimmat koskaan kokeilemani pillerit!!  Lectinect Vatsa alkoi vaikuttaa noin kuukauden käytön jälkeen, ja nyt syön niitä vain ajoittain.


Bilde-(2)

Marit Røang, Bagn

Eräs ystäväni suositteli minua kokeilemaan Lectinect Vatsaa. Nyt olen käyttänyt sitä vuodesta 2011 ja toivon, että myös muut saavat kokeilla sitä.


Kari Borgersen, Drammen

Vihdoinkin voin jälleen syödä normaalia ruokaa. Lectinect Vatsa tehosi minuun!


bJØRG_2_151X165

Bjørg Hagen, Hønefoss

Olen todella tyytyväinen!