Kysymyksiä ja vastauksia

Voiko tuotteitamme käyttää yhdessä lääkkeiden kanssa?

Kaikki tuotteemme ovat ravintolisiä eikä niitä ole testattu kuten lääkeitä. Siksi suosittelemme sinua keskustelemaan oman lääkärisi kanssa ja selvittämään, voiko tuotetta käyttää yhdessä lääkkeiden kanssa.

Voiko raskaana olevat ja imettävät käyttää tuotetta?

Raskaana olevien ja imettävien tulee neuvotella lääkärin kanssa ennen käytön aloittamista.

Voivatko lapset käyttää tuotteitamme?

Yleisesti ottaen suosittelemme, että tuotteita säilytetään pienten lasten ulottumattomissa ja ettei niitä anneta alle 3 -vuotiaille lapsille.

Lectinect ja allergia?

Lectinect Vatsa sisältää mustaseljanmarjaa ja bentsoehappoa (natriumbentsoaattia). Jotkut ihmiset voivat saada allergisia reaktioita mustaseljanmarjasta ja jotkut voivat reagoida bentsoehappoon, joka on yleinen ja sallittu säilöntäaine ja jota on myös luonnostaan joissakin marjoissa (esim. puolukka ja seljanmarja).

Useiden tuhansien Lectinect Vatsan käyttäjien kokemuksiin perustuen, näkemyksemme on, että ongelmia tulee harvoin. Mutta nyrkkisääntönä voidaan pitää, että, jos ei siedä happamia marjoja (esim. puolukkaa tai mustaseljaa), ei myöskään tulisi käyttää Lectinect Vatsaa.

Lektiinit – Mitä ne ovat?

Lisää tietoa saat klikkaamalla tästä

Professori Pryme – onko hän olemassa?

Norjan televisio (NRK) otti meihin yhteyttä vuonna 2011, esitti tämän kysymyksen ja haastatteli Prymeä ohjelmassaan ”Schrødingers Katt”.  Tässä faktoja professorista:

Ian Pryme syntyi vuonna 1944 Stockportissa, Englannissa. Vuodesta 1967 lähtien hän on työskennellyt Norjassa, jossa hänellä on ollut erilaisia tehtäviä tutkimuksen, koulutuksen ja hallinnon alalla. Vuodesta 1992 lähtien hän on ollut biokemian ja molekyylibiologian professori. Vuodesta 2015 hän on ollut emeritusprofessori.

Onko mustaseljanmarjaa käytetty kautta historian?

Profesori Ian Pryme on kirjoittanut artikkelin mustaseljanmarjan käyttöhistoriasta. Lue lisää tästä.