Miljoonilla pohjoismaalaisilla on joskus vatsaongelmia. Oletko yksi heistä?

Lyhytaikaisilla vatsavaivoilla voi olla monia syitä, ja ne korjaantuvat usein nopeasti. Hidas vatsa, rauhaton vatsa, löysä vatsa tai ilmavaivat ovat joitakin yleisimpiä ongelmia, joiden kanssa suomalaiset kamppailevat päivittäin. Jotkut kokevat niitä satunnaisesti, kun taas toiset kamppailevat vatsaongelmien kanssa sekä viikoittain että päivittäin.

Vatsavaivoihin on monia mahdollisia syitä, ja monet ihmiset kamppailevat niiden kanssa. Vuonna 2018 forskning.no kirjoitti pitkän artikkelin siitä, että vatsaongelmat eivät välttämättä ole vaarallisia, mutta että ne ovat hyvin epämiellyttäviä. Nyt aihe on jälleen hyvin ajankohtainen, ja miljoonilla pohjoismaalaisilla on vatsaongelmia aika ajoin.

Ruoansulatusentsyymit auttavat kehoa imemään ravintoaineita. Jos elimistössä ei ole riittävästi näitä entsyymejä, se voi johtaa vatsaongelmiin, kuten ilmavaivoihin, löysään vatsaan ja kovaan vatsaan.

Camilla kamppaili ilmavaivojen kanssa monta vuotta. Se vaikutti hänen itseluottamukseensa…

Camilla kamppaili runsaiden ilmavaivojen kanssa, jotka alkoivat vaikuttaa hänen yöuniinsa. Hän suhtautuu tavallisesti epäilevästi terveysruokaan, mutta päätti kokeilla kuitenkin. Se osoittautui ratkaisuksi hänen vatsaongelmiinsa.

– Minulla oli useita vuosia ongelmia ilmavaivojen ja vatsan epämukavuuden tunteen kanssa, kertoo Camilla Øverby Arnebergistä. Hänellä oli ajanjaksoja, jolloin vatsassa oli aivan liikaa kaasua, ja hänen mielestään suhteellisen hoikalle naiselle oli todella turhauttavaa näyttää siltä kuin hän olisi 4-5 kuulla raskaana.

«Toimii aina vain paremmin vatsalleni»

– Ymmärsin asian oikeastaan, kun olin lähdössä etelänlomalle, enkä halunnut näyttäytyä bikineissä. Itseluottamustani heikensi se, että joutuisin olemaan esillä niin turvonneen vatsani kanssa, hän toteaa.

Sen jälkeen, kun olin kertonut anopilleni ongelmista, hän suositteli tätä ravintolisää. Camilla etsi epätoivoisesti ratkaisua vatsaongelmiinsa ja antoi tuotteelle mahdollisuuden.

«Helpotuksekseni huomasin vaikutuksen nopeasti»

– En voinut uskoa sitä todeksi. Mutta huomasin vaikutuksen jo 2 päivän kuluttua. Onneksi myös “raskausvatsa” oli kadonnut. Myönnän rehellisesti olleeni epäileväinen, mutta ei ollut haitaksi kokeilla, kun kerran perheenjäsen tätä suositteli, Camilla sanoo.

Camilla on aluksi kriittinen terveysruokaa kohtaan, mutta tämä on tehnyt hänen arjestaan huomattavasti parempaa. Siksi hän haluaa jakaa kokemuksensa ja suosittelee tuotetta myös muille, joilla on vatsavaivoja.

Mitä tämä ravintolisä sisältää?

Tuote sisältää hyvän biologisen hyötyosuuden omaavia seljanmarjoja ja kalsiumia. Kalsium edistää ruoansulatusentsyymien normaalia toimintaa.

Ruoansulatusentsyymeillä on tärkeä rooli elimistön kyvyssä imeä ravintoaineita. Jos elimistössä ei ole riittävästi näitä entsyymejä, se voi aiheuttaa yleisiä ruoansulatusongelmia, kuten:

  • Ilmaa vatsassa
  • Turvonnut vatsa
  • Kova vatsa
  • Löysä vatsa
  • Rauhaton vatsa

Miljoonat pohjoismaalaiset kamppailee päivittäin vatsavaivojen kanssa, ja sitä pidetään yhtenä yleisimmistä vaivoista vanhusväestön keskuudessa. Nyt ratkaisu voi olla täällä.

Oddvar Øyangenin vatsa oli turvonnut ja epämiellyttävän tuntuinen, mutta nyt vaivat ovat poissa

Minulta kysyttiin, haluaisinko kokeilla uutta versiota Lectinect Vatsasta, jossa oli seljanmarjan lisäksi kalsiumia. Ajattelin, että se olisi kokeilemisen arvoista ja lähdin mukaan testiin.

Olen nyt kokeillut uusia tabletteja kahden kuukauden ajan, ja uskomatonta kyllä, ne ovat jopa parempia vatsalleni kuin vanhat hyvät tabletit. Lisäksi huomaan, että ne auttavat minua jopa nopeammin.

Valintani on siis helppo, käytän mieluusti Lectinect Vatsaa. Kiitoksia paljon suuresta avusta vatsalleni. Nyt voin syödä ja juoda mitä haluan.

– 30 vuoden “ihmekonstien” jälkeen löysin vihdoin ratkaisun

Vihdoin loppu 30 vuoden vatsavaivoille!

Olen käyttänyt Lectinect Vatsaa vuodesta 2008. Olen kärsinyt ilmavaivoista lukioajoista lähtien. Olen myös kamppaillut paljon hitaan vatsan kanssa, ja olen kokeillut kaikenlaisia ruokavaliovinkkejä ja ihmekonsteja päästäkseni eroon vatsaongelmista.

Aloitettuani Lectinect Vatsan käytön, vatsani toimii vihdoin kunnolla. Huomasin nopean parannuksen oireisiini. Otan nyt yhden tabletin lähes joka aamu, ja ero ennen ja jälkeen on valtava. Puhun yleensä “ennen ja jälkeen” Lectinect Vatsan ajasta. Olen varsin tyytyväinen, että 30 vuotta kestäneet ilmavaivaongelmat ovat ohi. Suosittelen Lectinect Vatsaa kaikille, jotka viitsivät vain kuunnella!

Syön yleensä melko järkevästi ja monipuolista ruokavaliota. Olen ollut verenluovuttaja koko ikäni, ja lääkityksen suhteen on tiukat vaatimukset. Lectinect Vatsan yhdistäminen tähän ei ole ongelma.

Harriet Volden Pedersenille vaikutus oli välitön

Olen kiitollinen kaikesta siitä avusta, jota Lectinect Vatsa on antanut minulle monien vuosien ajan.

Kahden kuukauden käytön jälkeen uskon, että uudet tabletit toimivat vatsalleni vielä paremmin. Huomasin positiivisen vaikutuksen jo parin päivän käytön jälkeen.

Siksi olen erittäin tyytyväinen uuteen Lectinect Vatsaan. Suosittelen tätä tuotetta todella, mutta olkaa kärsivällisiä ja antakaa sille mahdollisuus toimia ajan kanssa.

Kari Tjønn Skogen pääsi eroon vatsavaivoistaan

Minulta kysyttiin, haluaisinko testata Lectinect Vatsan uutta versiota, jossa on seljanmarjan lisäksi kalsiumia. Ajattelin, että se olisi kokeilemisen arvoista ja lähdin mukaan testiin.

Olen nyt kokeillut uusia tabletteja kahden kuukauden ajan, ja uskomatonta kyllä, ne ovat jopa parempia vatsalleni kuin vanhat hyvät tabletit. Lisäksi huomaan, että ne auttavat minua nopeammin.

Valintani oli yksinkertainen, halusin jatkaa uuden Lectinect Vatsan käyttöä. Kiitoksia paljon suuresta avusta vatsalleni. Nyt voin syödä ja juoda mitä haluan.

– Nyt voit saada apua vatsaongelmiisi!

Nyt Lectinect Vatsa on entistäkin parempi: olemme lisänneet kalsiumia, joka auttaa ruoansulatusentsyymejä toimimaan normaalisti.

Ruoansulatusentsyymeillä on tärkeä rooli elimistön kyvyssä imeä ravintoaineita. Jos elimistössä ei ole riittävästi näitä entsyymejä, se voi aiheuttaa yleisiä vatsaongelmia, kuten ilmavaivoja, hitaan vatsan, kovaa vatsaa ja löysää vatsaa.

«Seljanmarjat voivat tukea immuunijärjestelmää.»

– Seljanmarjat ovat tunnetusti hyväksi terveydelle, ja ne voivat tukea immuunijärjestelmää. Lectinect Vatsa sisältää mustaseljanmarjaa.

Seljanmarjat voivat tukea immuunijärjestelmää

Vuosisatoja jatkunut käyttö ja tutkimukset ovat osoittaneet, että seljanmarjojen ja ihmisen immuunijärjestelmän välillä on yhteys. Mustaseljanmarja on tärkeä osa Lectinect Vatsaa. Seljanmarjojen tiedetään tukevan immuunijärjestelmäämme.

Oma tutkimuksemme on osoittanut, että jos seljanmarjojen proteiinit inaktivoidaan, myös niiden biologiset ominaisuudet heikkenevät. Siksi Lectinect on kehittänyt ainutlaatuisen prosessin, jonka ansiosta seljanmarjat säilyy biologisesti aktiivisena tablettimuodossa ja voi näin ollen parhaiten tukea immuunijärjestelmää.

Näin sinäkin, kuten tuhannet muutkin pohjoismaalaiset, voit päästä eroon vatsavaivoista

Lectinect Vatsa lanseerattiin vuonna 2007, ja siitä tuli nopeasti myyntimenestys vatsaongelmiin. Joka päivä tuhannet pohjoismaalaiset ottavat tabletin tai kaksi Lectinect Vatsaa, ja yli 100 000 pohjoismaalaista on jo tilannut sitä.

Sen jälkeen, kun tuotetta päivitettiin kalsiumilla, olemme saaneet lisää palautetta tyytyväisiltä asiakkailta, jotka sanovat, että tuotteesta on tullut entistäkin parempi – ja se toimii nopeammin.

Nyt sinäkin voit saada apua vatsaongelmiin. Kutsumme sinut kokeilemaan Lectinect Vatsaa ilmaiseksi 30 päivän ajan!