Nyt voit vihdoinkin saada apua harmillisiin vatsavaivoihin

Tuhannet suomalaiset ovat jo saaneet avun: Lectinect Vatsa voi olla avuksi vatsavaivoihin. 


Nyt Lectinect Vatsa on entistä parempi:

Olemme lisänneet kalsiumia, joka edistää ruoansulatusentsyymien normaalia toimintaa.

Avuksi vatsaongelmiin

Ruoansulatusentsyymeillä on tärkeä rooli elimistön kyvyssä imeä ravintoaineita. Jos elimistössä ei ole riittävästi näitä entsyymejä, se voi aiheuttaa yleisiä vatsaongelmia, kuten ilmavaivoja, kovaa vatsaa ja löysää vatsaa.

Lectinect Vatsa sisältää nyt myös kalsiumia, joka edistää ruoansulatusentsyymien normaalia toimintaa.

Tuotteessa on aivan yhtä paljon mustaseljanmarjaa kuin aiemminkin.

«Mustaselja voi tukea vastustuskykyä»

– Viimeaikaiset tutkimukset ovat osoittaneet, että mustaseljan marjojen ja ihmisen immuunijärjestelmän välillä on yhteys. Mustaselja on tärkeä osa Lectinect Vatsa -valmistetta. Mustaseljan marjojen tiedetään tukevan immuunijärjestelmäämme.

Henkilökohtainen vaikutusaika

Yli 100 000 norjalaista on jo käyttänyt Lectinect Vatsaa vatsaongelmiinsa, ja tuotteella on ollut suotuisa vaikutus useisiin yleisiin vatsaongelmiin. Asiakaspalautteet osoittavat, että tuote toimii hyvin yleisiin vatsaongelmiin, kuten:

  • Ilmavaivat
  • Kova vatsa
  • Löysä vatsa
  • Rauhaton vatsa
     

Lectinect Vatsa sisältää kalsiumia, joka edistää ruoansulatusentsyymien normaalia toimintaa. Se, kuinka nopeasti huomaat Lectinect Vatsan vaikutukset, voi vaihdella. Vaikka jotkut käyttäjät ovat huomanneet merkittävää parannusta jo kolmessa päivässä, toisilla voi kestää kahdesta kolmeen kuukautta ennen kuin he huomaavat hyvät vaikutukset.

Myyntimenestys jo vuodesta 2007

Lectinect Vatsa tuotiin markkinoille vuonna 2007, ja siitä tuli nopeasti myyntimenestys vatsavaivoihin. Joka päivä tuhannet norjalaiset ottavat tabletin tai kaksi Lectinect Vatsaa. Sen jälkeen, kun tuotteeseen lisättiin kalsiumia, olemme saaneet lisää palautetta tyytyväisiltä asiakkailta, jotka sanovat, että tuotteesta on tullut entistäkin parempi – ja se toimii nopeammin.

Nyt sinäkin voit saada apua vatsavaivoihin.

Lectinect Vatsa voi auttaa vatsan ongelmiin ja vahvistaa vastustuskykyä. Nyt voit kokeilla 30 päivän annoksen ilmaiseksi*.

– Kesäkuussa 2020 minulta kysyttiin, haluaisinko testata uutta versiota Lectinect Vatsa -valmisteesta, jossa oli mustaseljanmarjan lisäksi kalsiumia. Ajattelin, että se olisi kokeilemisen arvoista ja lähdin mukaan testiin”, Kari Tjønn Skogen kertoo.

Olen nyt kokeillut uusia tabletteja kahden kuukauden ajan, ja uskomatonta kyllä, ne ovat jopa parempia vatsalleni kuin vanhat hyvät tabletit. Huomaan myös, että ne auttavat minua vielä nopeammin. Nyt voin syödä ja juoda mitä haluan.

– Olen todella kiitollinen siitä avusta, jota Lectinect Vatsa on antanut minulle monien vuosien ajan. Kesäkuussa 2020 minulle tarjottiin mahdollisuutta testata Lectinect Vatsan uutta versiota, jossa oli mustaseljanmarjan lisäksi kalsiumia. Kahden kuukauden käytön jälkeen uskon, että uudet tabletit toimivat vatsalleni vielä paremmin. Huomasin positiivisen vaikutuksen jo parin päivän käytön jälkeen”, sanoo Harriet Volden Pedersen.

Tämä on tuote, jota todella suosittelen, mutta ole kärsivällinen ja anna sille aikaa vaikuttaa.  

– Vatsa vaivasi jo niin kovasti, että en voinut sopia mitään tapaamisia aikaisin aamupäivällä, sanoo Elin Monsen. Olin monta vuotta kärsinyt löysästä ja rauhattomasta vatsasta, ja olin luopunut mahdollisuudesta saada vatsani kuntoon. Mutta huomasin eron jo kolmen päivän jälkeen.