Tämä voi olla mullistava löytö:

TÄMÄ RAVINTOLISÄ VOI AUTTAA SINUA VATSAVAIVOIHIN

Koetko vatsavaivoja ajoittain? Et ole yksin!

Vatsavaivojen taustalla voi olla useita syitä ja todella monet ihmiset kärsivät niistä. Vuonna 2018 forskning.no julkaisi pitkän artikkelin siitä, miten vatsavaivat eivät välttämättä ole vaarallisia mutta todella epämiellyttäviä. Aihe on aina ajankohtainen, sillä arviolta noin miljoona suomalaista kärsii vatsavaivoista tälläkin hetkellä.

Ajoittaisille vatsavaivoille voi olla useita eri syitä ja ne menevät yleensä nopeasti ohi. Hidastunut vatsan toiminta tai löysävatsaisuus, epämiellyttävä tunne ja ilmavaivat ovat yleisimpiä ongelmia, joiden kanssa kamppailemme päivittäin. Jotkut kokevat näitä vain satunnaisesti, kun taas toiset kärsivät vatsavaivoista päivästä toiseen. Nyt tutkijat uskovat löytäneensä ratkaisun.

Kari Tjønn Skogen ryhtyi toimeen vasta pitkään kärsittyään

Jopa joka viides pohjoismaalainen kamppailee vatsavaivojen kanssa päivittäin. Määrä ei myöskään ole laskemassa, sen sijaan se kasvaa jatkuvasti, ja jopa miljoona norjalaista kärsii vatsavaivoista. Vatsaongelmat voivat aiheuttaa haastavia tilanteita, kuten heikentää unenlaatua, aiheuttaa turvotusta, ilmavaivoja ja paljon muuta. Kari oli kyllästynyt näihin haasteisiin ja ryhtyi lopulta toimeen.

– Kesäkuussa 2020 minulta kysyttiin, haluanko testata uutta versiota tuotteesta, jossa on seljanmarjojen lisäksi kalsiumia. Ajattelin, että se oli kokeilun arvoista ja liityin mukaan testiin.

«Uudet tabletit auttavat vatsaani entistäkin nopeammin»

– Olen nyt kokeillut uusia tabletteja 2 kuukautta ja hämmästyksekseni huomaan, että ne ovat entistäkin parempia vatsalleni kuin “hyvät, vanhat tabletit”. Lisäksi huomaan, että ne auttavat minua entistäkin nopeammin. Suurkiitos avusta vatsalleni. Nyt voin syödä ja juoda mitä haluan.

Karin testaamasta versiosta on nyt tullut virallinen versio. Ravintolisää on uudistettu lisäämällä siihen kalsiumia, joka edistää ruoansulatusentsyymien normaalia toimintaa. Tuote tarjoaa sinulle edelleen saman määrän seljanmarjaa ja lektiinejä kuin ennenkin.

Mitä ravintolisä sitten sisältää?

Tuote sisältää hyvän biologisen hyötyosuuden omaavia seljanmarjoja ja kalsiumia. Kalsium voi edistää ruoansulatusentsyymien normaalia toimintaa.

Ruoansulatusentsyymeillä on tärkeä rooli elimistön kyvyssä imeä ravintoaineita. Jos elimistössä ei ole riittävästi näitä entsyymejä, se voi aiheuttaa yleisiä ruoansulatusongelmia, kuten:

  • Ilmaa vatsassa
  • Turvonnut vatsa
  • Kova vatsa
  • Löysä vatsa
  • Ärtynyt vatsa


Kalsium edistää ruoansulatusentsyymien normaalia toimintaa. Vuodesta 2007 lähtien Lectinect Vatsan pääkomponenttina on ollut seljanmarja. Seljanmarja voi tukea immuunijärjestelmää. Tuote sisältää myös A-vitamiinia, joka auttaa ylläpitämään normaaleja limakalvoja.

Karen Eline Bjørke pääsi vihdoin eroon ilmavaivoistaan

Karen Eline Bjørke, Norjan Rogalandista on kärsinyt vatsaongelmista nuoruudestaan asti. Hän kokeili kaikenlaisia ​​ruokavalioita ja ystävien vinkkejä, kunnes lopulta löysi ratkaisun. Karen Elinen ongelmat alkoivat jo lukiossa. Hän kärsi runsaasta kaasun muodostumisesta ja välillä vatsan toiminta oli hidastunut.

– Olen kokeillut kaikkia ravitsemusneuvoja ja ystävien vinkkejä etsiessäni ratkaisua vatsavaivoihini. Vasta tämän tuotteen aloitettuani vatsani alkoi toimia jälleen normaalisti.

«Olen kokeillut kaikkia ravitsemusneuvoja ja ystävien vinkkejä päästäkseni eroon vatsavaivoistani»

Karen Eline on nyt käyttänyt tuotetta jo vuodesta 2008 lähtien ja on iloinen päästyään eroon vaivoistaan.

Nopea helpotus vaivoihin

Ravintolisän vaikutus on yksilöllistä. Jotkut huomaavat muutoksen muutaman päivän kuluttua, toiset tarvitsevat tähän pidemmän aikaa. On tärkeää ottaa huomioon, että vaivojen taustalla on erilaisia syitä ja siten vaikutusaikakin on yksilöllinen.

– Huomasin nopeasti vaivojeni helpottavan. Nyt otan tabletin joka aamu, ja ennen ja jälkeen tämän, ero on huomattava. Minulla on tapana puhua ajasta “ennen ja jälkeen” ravintolisän käytön. Olen tyytyväinen, että 30 vuotta kestäneet ilmavaivat ovat historiaa, Karen Eline kertoo.

Karen Eline suosittelee tätä kaikille, jotka ovat kuulolla. Hän näkee myös tärkeänä, että tuote sisältää vastustuskykyä tukevia seljanmarjoja.

«Olen kokeillut kaikkia ystävien vinkkejä päästäkseni eroon vatsavaivoistani»

Miksi tätä ravintolisää kannattaa käyttää?

Harriet Volden Pedersen aloitti käytön jo vuonna 2013 ja on yksi monista tyytyväisistä asiakkaistamme. Hän pääsi testaamaan uutta ja paranneltua versiota. Tässä hänen kokemuksensa:

– Olen erittäin iloinen siitä avusta, jonka tuote on tuonut minulle jo useiden vuosien ajan. Kesäkuussa 2020 minulle tarjottiin mahdollisuutta testata uutta versiota, jossa on seljanmarjan lisäksi kalsiumia.

«Toimii entistäkin paremmin vatsalleni»

– Jo 2 kuukauden käytön jälkeen uudet tabletit toimivat mielestäni entistäkin paremmin vatsalleni. Huomasin myönteisen vaikutuksen jo muutaman päivän käytön jälkeen. Olen siis erittäin tyytyväinen uuteen versioon. Tässä on tuote, jota todella suosittelen, mutta ole kärsivällinen ja anna sille aikaa, ja siten mahdollisuus vaikuttaa.

Camilla Øverby Arnebergistä on vihdoin löytänyt ratkaisun vatsaongelmiinsa.

«Suosittelen tätä tuotetta muille, joilla on vatsaongelmia»

Camilla uhmasi epäileviä ja pääsi eroon vatsavaivoistaan

Camilla kärsi ilmavaivoista ja se alkoi vaikuttaa hänen yöuniinsa. Hän suhtautuu epäilevästi ravintolisiin, mutta päätti silti kokeilla. Se osoittautui ratkaisuksi hänen vatsaongelmiinsa.

– Minulla oli useita vuosia ongelmia ilmavaivojen ja vatsan epämukavuuden tunteen kanssa, kertoo Camilla Øverby Arnebergistä. Hänellä oli ajanjaksoja, jolloin vatsassa oli aivan liikaa kaasua, ja hänen mielestään suhteellisen hoikalle naiselle oli todella turhauttavaa näyttää siltä kuin hän olisi 4-5 kuulla raskaana.

«Toimii entistäkin paremmin vatsalleni»

– Ymmärsin asian oikeastaan, kun olin lähdössä etelänlomalle, enkä halunnut näyttäytyä bikineissä. Itseluottamustani heikensi se, että joutuisin olemaan esillä niin turvonneen vatsani kanssa, hän toteaa.

Sen jälkeen, kun olin kertonut anopilleni ongelmista, hän suositteli tätä ravintolisää. Camilla etsi epätoivoisesti ratkaisua vatsaongelmiinsa ja antoi tuotteelle mahdollisuuden.

«Helpotuksekseni huomasin vaikutuksen nopeasti»

– En voinut uskoa sitä todeksi. Mutta huomasin vaikutuksen jo 2 päivän kuluttua. Onneksi myös “raskausvatsa” oli kadonnut. Myönnän rehellisesti olleeni epäileväinen, mutta ei ollut haitaksi kokeilla, kun kerran perheenjäsen tätä suositteli, Camilla sanoo.

Camilla on aluksi kriittinen terveysruokaa kohtaan, mutta tämä on tehnyt hänen arjestaan huomattavasti parempaa. Siksi hän haluaa jakaa kokemuksensa ja suosittelee tuotetta myös muille, joilla on vatsavaivoja.

1 miljoona norjalaista kamppailee päivittäin vatsavaivojen kanssa, ja sitä pidetään yhtenä yleisimmistä vaivoista vanhusväestön keskuudessa. Nyt ratkaisu voi olla täällä.

Ainesosat, jotka toimivat yhdessä kohti yhteistä päämäärää

Ruoansulatusentsyymit auttavat kehoa hyödyntämään ravintoaineita. Jos elimistö ei saa tarpeeksi näitä entsyymejä, se voi johtaa vatsaongelmiin, kuten ilmavaivoihin, löysävatsaisuuteen ja ummetukseen. Tuote sisältää muun muassa kalsiumia, joka edistää ruoansulatusentsyymien normaalia toimintaa.

Näin Oddvar Øyangen pääsi eroon vatsan turvotuksesta

Kahden kuukauden käytön jälkeen Oddvar Øyangen Oslosta otti yhteyttä kiittääkseen avusta ja kertoakseen tarinansa.

– Taistelin ärtyneen vatsan kanssa, joka oli turvonnut ja jouduin usein käymään vessassa ilman tuloksia. Tämä aiheutti yleistä epämukavuutta elämääni, Oddvar selventää.

«Kokeilu maksaa niin vähän»

Lisäksi hän kertoo: – Minut tutkittiin sairauksien poissulkemiseksi, eikä mitään konkreettista löytynyt. Sitten päätin kokeilla jotain, mitä olin nähnyt mainostettavan. Olin skeptinen, mutta onneksi kokeilu maksoi niin vähän.

– Otin tabletin ennen nukkumaanmenoa ja lyhyen ajan kuluttua vatsani tyhjeni säännöllisesti joka aamu. Tämä teki arjestani paljon parempaa. Nyt olen käyttänyt sitä 2 kuukautta enkä aio lopettaa!

«Päiväni muuttuivat täysin tämän aloitettuani»

Näin Elin sai apua löysävatsaisuuteen monen vuoden kärsimyksen jälkeen

– Vatsavaivat pahenivat lopulta niin paljon, etten voinut sopia tapaamisia aamupäivälle, Elin Monsen kertoo. Monien vuosien vatsanväänteiden ja löysävatsaisuuden jälkeen hän oli luopunut toivosta parantua jo täysin.

– Minulla oli suuria ongelmia vatsani kanssa ja jouduin usein käymään vessassa, varsinkin aamuisin. Siksi tapaamisten sopiminen aamupäivälle oli vaikeaa, Elin kertoo.

Eron huomasi nopeasti

Monien vuosien vatsanväänteiden jälkeen Elin oli luopunut toivosta parantua täysin.

– Sitten törmäsin netissä Lectinect Vatsan mainokseen ja ajattelin, että en voisi menettää enää mitään kokeilemalla tuotetta. Mutta myönnän, etten juurikaan uskonut sen toimivan, hän sanoo.

Elinillä kesti vain kolme päivää, kun hän huomasi jo suuren eron.

«Kokeilu maksaa niin vähän»

– Tuote on saanut vatsan toimimaan täysin normaalisti. En enää edes ajattele aiempia ongelmia, enkä pelkää sopia tapaamisia aamupäivälle, Elin sanoo.

Nyt siihen on lisätty kalsiumia, joka edistää ruoansulatusentsyymien normaalia toimintaa. Tuote sisältää edelleen saman määrän seljanmarjaa kuin ennenkin.

Päivittäinen käyttö vuodesta 2008 lähtien on vakuuttanut hänet siitä, että se todella toimii ja luonnontuote on myös parantanut elämänlaatua. Jälkikäteen ajateltuna Elin on iloinen, että hän törmäsi mainokseen ja päätti kokeilla tuotetta.

«On tärkeää kokeilla ainakin pari kuukautta ennen kuin luovutat»

– Suosittelen tuotetta, koska olen itse saanut niin paljon apua siitä. Mutta mielestäni kaikkien on hyvä muistaa, että kehomme reagoivat eri tavalla ja toisilla meistä saattaa kestää pidemmän aikaa ennen kuin tuote toimii halutulla tavalla. Siksi mielestäni on tärkeää kokeilla sitä ainakin pari kuukautta ennen kuin luovutat, hän kiteyttää.

Nyt voit saada avun vatsavaivoihisi

Nyt Lectinect Vatsa on entistäkin parempi: olemme lisänneet siihen kalsiumia – joka edistää ruoansulatusentsyymien normaalia toimintaa.

Vatsaongelmia vastaan

Ruoansulatusentsyymeillä on tärkeä rooli kehon kyvylle hyödyntää ravintoaineita. Jos elimistö ei saa tarpeeksi näitä entsyymejä, se voi aiheuttaa yleisiä vatsavaivoja, kuten ilmavaivoja, vatsan hitautta, ummetusta ja löysävatsaisuutta.

Emeritusprofessori Ian F. Pryme on työskennellyt Norjassa vuodesta 1967 erilaisissa tutkimus-, opetus- ja hallintotehtävissä. Hän on kirjoittanut 45 artikkelia lektiinien roolista immuunijärjestelmän tukemisessa.

Lectinect Vatsa kehitettiin yhteistyössä Prymen kanssa, kun hän toimi biokemian ja molekyylibiologian professorina Bergenissä. Vuodesta 2014 hän on ollut samassa paikassa emeritusprofessorina. Lektiinien vaikutus immuunijärjestelmään on ollut yksi Prymen tärkeimmistä tutkimusalueista.

Näin lektiinit toimivat

– Lektiinit ovat proteiineja, joita löytyy useimmista kasveista, hedelmistä ja marjoista, ja niillä on tärkeä rooli kasvien puolustusmekanismissa. Kun hyönteiset hyökkäävät kasveihin, lektiinien pitoisuus kasvaa osana niiden puolustusmekanismia, selittää Ian F. Pryme.

Lektiinien vaikutuksesta eivät hyödy vain kasvit. Lektiinit voivat auttaa myös meitä ihmisiä.

«Seljanmarjat voivat tukea immuunijärjestelmää»

–Tuoreet tutkimukset ovat osoittaneet, että joidenkin kasvien lektiinien ja ihmisen immuunijärjestelmän välillä on yhteys, joten seljanmarjan lektiinit voivat tukea immuunijärjestelmäämme.

Yksilöllinen vaikutusaika

Yli 100 000 pohjoismaalaista on jo käyttänyt Lectinect Vatsaa vatsaongelmiinsa, ja tuotteella on havaittu suotuisa vaikutus useisiin yleisiin vatsavaivoihin. Asiakkaiden antama palaute osoittaa, että tuote toimii hyvin yleisiin vatsavaivoihin, kuten:

  • Ilmavaivat
  • Turvonnut vasta
  • Ummetus
  • Löysävatsaisuus
  • Ärtynyt vasta

Lectinect Vasta sisältää kalsiumia, joka edistää ruoansulatusentsyymien normaalia toimintaa. Se vaihtelee, miten nopeasti voit huomata Lectinect Vatsan vaikutukset. Vaikka jotkut käyttäjät ovat huomanneet merkittävää parannusta jo kolmessa päivässä, toisilla tässä voi kestää kahdesta kolmeen kuukautta.

Myyntimenestys jo vuodesta 2007

Lectinect Vatsa lanseerattiin vuonna 2007, ja siitä tuli nopeasti myyntimenestys vatsavaivoihin. Joka päivä tuhannet norjalaiset ottavat tabletin tai kaksi Lectinect Vatsaa. Tuotteen kalsiumin lisäyksen jälkeen saimme lisää palautetta tyytyväisiltä asiakkailta, joiden mukaan tuote on parantunut entisestään – ja toimii nopeammin.

Nyt voit saada avun vatsavaivoihin.

Lectinect Vatsa auttaa sekä vatsaongelmiin että tukee immuunijärjestelmää. Nyt voit tilata kestotilauksella ja saat ensimmäisen kokeilupaketin ilmaiseksi*.