Tietoa meistä

Taustaa

Lectinect AS perustettiin Norjan Bergenissä. Lectinect-yrityksen päätoiminta-alue on molekyylibiologia ja erityisesti ihmisen kasvien lektiineistä saamien terveyshyötyjen tutkiminen. Professori Ian Pryme oli yksi perustajista ja Pryme on edelleen tärkein tieteellinen neuvonantajamme.

Lektiineillä saavutettavista positiivisista vaikutuksista on dokumentoitua tutkimustietoa. Tavoitteenamme on kehittää tuotteita, jotka perustuvat tähän osaamiseen. Lue lisää lektiineistä tästä.

Lectinect Vatsa tuli markkinoille Norjassa 2007. Tuotteita on saatavana sekä verkkokaupasta että kaikista terveyskauppaketjuista. Lectinect AB on ruotsalainen yhtiömme, joka vastaa yhteistyöstä Ruotsin ja Suomen Life-myymälöiden kanssa.

Laatuvaatimukset

Asetamme tuotteiden laadulle kovat vaatimukset. Laatua valvotaan jokaisessa valmistuksen vaiheessa mm. mikrobiologisin analyysein.

Olemme kehittäneet ainutlaatuisen tuotantoprosessin, jotta lektiinit säilyvät biologisesti aktiivisina tuotteissamme. Tästä johtuen elimistö pystyy nopeasti hyödyntämään nämä tärkeät proteiinit.

Lectinect-doping-godkjent-hos-informed-sport

Jokainen erä testataan hyväksytyssä anti-doping laboratoriossa.  www.informed-sport.com

Lectinect Vatsa-tuotteen on sertifioinut ja rekisteröinyt Informed Sport. Laatuvaatimukset tällaisen sertifioinnin takana ovat kattavat. Sekä meidän että alihankkijoidemme on oltava valppaina, jotta nämä vaatimukset täyttyvät.

Yritys

Lectinect Vatsaa markkinoi Lectinect AB, yritysnumero (Y-tunnus): 556757-5948.

Hallituksen puheenjohtaja on Björn Andreassen, s-posti: bha(at)lectinect.no

Asiakasyhteydenotot

Life: Ota yhteyttä lähimpään Life-myymälääsi. Katso yhteenveto myymälöistä tästä.

Nettikauppa: Asiakaspalvelu Vällingbyssä, Ruotsissa. Tuotteet saat suoraan postilaatikkoosi.

E-post: kundservice@lectinect.se
Telefon: Puhelin: +46-8-566 27 664 (ma-pe 10-13 ja 14-17)
Postiosoite: Lectinect AB, Box 995, 162 12 Vällingby, Sverige

Norjalainen emoyhtiö

Avainhenkilöt

Toimitusjohtaja Björn Andreassen. Hän on ekonomi ja työskennellyt mm. seuraavissa yrityksissä: Rieber & Sön, Bergensavisen, FotoKnudsen ja Sunkost.
S-posti: bha(at)lectinect.no

Tutkimus- ja tuotekehityspäällikkömme on Truls Marius Dale, molekyylibiologian kandidaatti. Hän on tutkinut lektiinien vaikutuksia immuunijärjestelmän toimintaan ja kirjoittanut tutkielman aiheesta. Ohjaajana toimi professori Ian Pryme. Truls Marius Dale on työskennellyt meillä vuodesta 2000 lähtien.
S-posti: tmd(at)lectinect.no

Yrityksen nimi: Lectinect AS
Osoite: Nygårdsgaten 114, 5008 Bergen, Norge
Yritysnumero (Y-tunnus): 982 456 940
Puh: + 47 55 36 54 00