Camilla ei epäröinyt ja pääsi eroon vatsavaivoistaan

AIVAN LIIKAA ILMAVAIVOJA: Camilla Øverby löysi avun


Camilla kärsi hankalista ilmavaivoista, jotka alkoivat jo haitata yöunta. Hän suhtautuu epäilevästi ravintolisiin, mutta ajatteli kuitenkin kokeilla. Se osoittautui ratkaisuksi hänen vatsavaivoihinsa.

Minulla oli useiden vuosien ajan ongelmia ilmavaivojen kanssa ja epämiellyttävyyden tunnetta vatsassa, kertoo Camilla Øverby Norjan Arnebergista. Ajoittain ilmaa oli aivan liikaa vatsassa ja oli turhauttavaa hoikalle naiselle näyttää siltä kuin olisi viidennellä kuulla raskaana.  

«Itseluottamukseni kärsi, kun näytti siltä, että olin viidennellä kuulla raskaana»

– Kaiken huippu oli, kun minun piti lähteä etelän lomalle, enkä ollenkaan halunnut näyttäytyä bikineissä. Kävi itseluottamuksen päälle kulkea ympäärinsä niin isolta näyttävän vatsan kanssa, hän sanoo.

Anopilla oli ratkaisu

Camilla oli keskustellut ongelmastaan anoppinsa kanssa, joka suositteli hänelle Lectinect Vatsaa. Camilla oli jo niin epätoivoinen saadakseen ratkaisun ongelmaansa, että hän halusi antaa tuotteelle mahdollisuuden.

«Helpotuksekseni huomasin vaikutuksen heti»

– Tuskin uskoin, että se on totta. Mutta huomasin tehon jo kahden päivän kuluttua. Onneksi myös ”raskausvatsa” oli hävinnyt. Myönnän rehellisesti, että oli epäileväinen, mutta ei olisi haittaakaan, jos kokeilen, kun perheessä sitä suositeltiin, sanoo Camilla.

Camilla on lähtökohtaisesti epäileväinen ravintolisien suhteen, mutta Lectinect Vatsa on auttanut häntä paljon parempaan päivittäiseen oloon. Sen vuoksi hän haluaa jakaa kokemuksensa, ja suosittelee tuotetta muillekin, joilla on vatsansa kanssa ongelmia.  

«Helpotuksekseni sain nopean avun»

Ruoansulatusentsyymit auttavat kehoa imeyttämään ravintoaineita. Jos elimistössä ei ole riittävästi näitä entsyymejä, se voi johtaa vatsaongelmiin, kuten ilmavaivoihin, löysään vatsaan ja kovaan vatsaan.

Lectinect Vatsa sisältää kalsiumia, joka edistää ruoansulatusentsyymien normaalia toimintaa.

Hyväksi vatsalle ja vastustuskyvylle

Lectinect Vatsa sisältää mustaseljanmarjaa, joka voi tukea vastustuskykyä. Mustaseljanmarja on jo aikojen alusta tiedetty olevan hyväksi vastustuskyvylle.

Oma tutkimuksemme on osoittanut, että jos seljanmarjojen proteiinit inaktivoidaan, myös niiden biologiset ominaisuudet heikkenevät. Siksi Lectinect on kehittänyt ainutlaatuisen prosessin, jolla varmistetaan, että mustaseljan marjat säilyvät biologisesti aktiivisina tablettimuodossa.

Tee kuten Camilla ja sinäkin voit päästä eroon vatsaongelmistasi! Nyt voit kokeilla 30 päivän annoksen Lectinect Vatsaa ilmaiseksi*.