Näin Elin sai apua vatsavaivoihinsa

Røklandista Norjasta kotoisin oleva ympäristöasiantuntija on vakuuttunut siitä, että Lectinect Vatsa on antanut hänelle paljon paremman elämän.


– Vatsavaivat muuttuivat lopulta niin pahoiksi, etten voinut mennä tapaamisiin aikaisin aamupäivällä”, Elin Monsen kertoo. Kun hän oli monta vuotta kärsinyt vatsavaivoista ja löysästä vatsasta, hän oli luopunut mahdollisuudesta parantua täysin.

– “Minulla oli hankalia vatsavaivoja, ja jouduin usein käymään vessassa, erityisesti aamuisin. Se vaikeutti tapaamisia aikaisin päivällä”, Elin kertoo.

Huomasin eron jo kolmen päivän kuluttua

Elin oli vuosien ajan kärsinyt yhä pahenevista vatsavaivoista, ja hän oli jo luopunut toipumisen toivosta.

– Sitten huomasin mainoksen netissä Lectinect Vatsasta, ja ajattelin, etten menetä mitään, vaikka kokeilisin. Minun on kuitenkin myönnettävä, että minulla ei ollut paljon uskoa siihen, että se toimisi”, hän sanoo.

Elin huomasi jo vain kolmen päivän käytön jälkeen suuren eron.

«Nyt vatsa toimii ihan normaalisti»

– Lectinect Vatsan ansiosta vatsani toimii ihan normaalisti. Olen kokonaan lopettanut aikaisempien ongelmien ajattelun enkä enää pelkää aikaisia tapaamisia, tyytyväinen Elin kertoo.

Lectinect Vatsaan on nyt lisätty myös kalsiumia, joka edistää ruoansulatusentsyymien normaalia toimintaa. Tuote sisältää yhtä paljon mustaseljanmarjaa kuten aiemminkin.

– Anna sille aikaa

Päivittäinen käyttö vuodesta 2008 lähtien on vakuuttanut hänet siitä, että Lectinect Vatsa todella toimii ja että tuote on myös merkinnyt hänelle paljon parempaa elämää. Jälkeenpäin ajatellen Elin on iloinen siitä, että hän törmäsi mainokseen ja päätti kokeilla tuotetta.

 «On tärkeää kokeilla parin kuukauden ajan ennen kuin luovuttaa»

– Suosittelen tätä tuotetta, koska olen itse saanut siitä niin hyvän avun. Mielestäni on kuitenkin tärkeää, että ihmiset muistavat, että kehomme reagoivat eri tavoin, ja voi kestää hieman kauemmin, ennen kuin Lectinect Vatsa toimii sinulle. Siksi mielestäni on tärkeää kokeilla sitä pari kuukautta ennen kuin luovuttaa”, hän sanoo.

Hyväksi vatsalle

Ruoansulatusentsyymit auttavat kehoa imeytymään ravintoaineita. Jos elimistössä ei ole riittävästi näitä entsyymejä, se voi johtaa vatsaongelmiin, kuten ilmavaivoihin, löysään vatsaan ja kovaan vatsaan.

Lectinect Vatsa sisältää kalsiumia, joka edistää ruoansulatusentsyymien normaalia toimintaa.

Hyväksi vastustuskyvylle

Lectinect Vatsa sisältää mustaseljanmarjaa, joka voi tukea vastustuskykyä.

Mustaseljan on kautta aikojen tiedetty olevan hyväksi vastustuskyvylle. Oma tutkimuksemme on osoittanut, että jos seljanmarjojen proteiinit inaktivoidaan, myös niiden biologiset ominaisuudet heikkenevät. Siksi Lectinect on kehittänyt ainutlaatuisen prosessin, jolla varmistetaan, että mustaseljanmarja säilyy biologisesti aktiivisena tablettimuodossa.

Tee kuten Elin ja sinäkin pääset eroon vatsan ongelmista! Nyt voit kokeilla 30 päivän annoksen Lectinect Vatsaa ilmaiseksi*.